Модул За Лична Хигиена 1312110014


Машината е предназначена за принудително измиване и дезинфекция на ръце при влизане и излизане в и от работната зона. Състои се от безконтактна мивка, устройство за дезинфекция и въртяща бариера, които са интегрирани в общ корпус и са с общо управление.

Измиването на ръцете се контролира от две фотоклетки – една, управляваща подаването на течен сапун, и втора, управляваща подаването на вода. Единствено след измиване на ръцете и тяхната дезинфекция в дезинфектора въртящата бариера се отключва на ⅓ оборот. При излизане от работната зона втора фотоклетка отключва бариерата на ⅓ оборот.

За управление на устройството се използва програмируем контролер Siemens, който позволява разнообразни настройки в широк диапазон. При отпадане на захранването бариерата се върти свободно.

Машината е ляво изпълнение, предвидена за монтаж на под и въртящата бариера се върти и в двете посоки на преминаване. Между мивката и дезинфектора има предвидено място за закрепяне на кош. По желание на клиента може да бъде предложено дясно изпълнение и еднопосочна бариера.

Машината е изработена от неръждаема стомана 1.4301 (AISI 304) и съответства на директиви 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.

 

Технически данни:
Захранващо напрежение 230 V/50 Hz
Управляващо напрежение    24 V DC
Инсталирана мощност 0,1 kW
Време за преминаване ~10-12 s
 

 
Размери:
Дължина 1950 mm
Широчина 900 mm
Височина 1300 mm

 

Видео