Архив НовиниМашина за миене на колички и бокс палети, януари 2020 г.

     Комбинирана машина за измиване на 200 л. колички и бокс палети.

     

Машина за вертикално миене на палети, януари 2020 г.

     Фирма "Сторм Инженеринг" AД представя на Вашето внимание своята нова разработка - машина за вертикално миене на палети.


     

Машина за термична обработка, ноември 2019 г.

 

     Един от най-купуваните и обичани наши продукти - машина за почистване на шкембета, уши и крака.

     

Машина за опаковане на масло, септември 2019 г.

     Примери за някои от нашите успешни проекти за опаковане на масло.


     

Устройство за рязане на дроб, юли 2019 г.

     Разработка на устройство за рязане на дроб - с и без нагряване на резервоара.

     

Машина за миене на детайли, юни 2019 г.

     Машина за миене на детайли, форми и опаковки с диаметър на барабана 1500 мм и автоматично отваряне на капака.

     


Нов вид обръщащ механизъм, май 2018 г.

     Машина за измиване на касетки с обръщащ механизъм с изключително лека конструкция, който е подвижен, така че позволява работата на машината както с двама оператора, така и с един.

     


Машини за измиване на стативи, февруари 2018 г.

     Обзорът за изминалата 2017-та година показа, че процентът нови разработки на машини е най-голям при системите за измиване на стативи за опушване, печене и др.

     


Преса за топени сирена, декември 2017 г.

     Фирма "Сторм Инженеринг" АД представя на Вашето внимание своята нова разработка - преса за топени сирена. Със своето специално изпълнение тя служи за сепариране (отделяне) на млечни продукти от опаковките им.

     


Струг с ЦПУ управление, октомври 2017 г.

     С удоволствие Ви информираме, че фирма "Сторм Инженеринг" АД разшири спектъра на предлаганите услуги и сега вече можем да предложим изработка на детайли със струг с ЦПУ управление.

     


Миене на касетки с чаши, юли 2017 г.

     Фирма Сторм представя на Вашето внимание своята нова разработка - машина за измиване на касетки за кетъринг индустрията. Със своето специално изпълнение тя служи за измиване както на стандартни касетки, така и на касетки с чаши.

     


Зареждане на вакуум тумблери, юни 2017 г.

     Сторм продължава да се развива в насока повдигащи и обръщащи устройства. Представяме устройство за зареждане на вакуум тумблери със специално изпълнение улей.

     


Транспортьори, април 2017 г.

     Фирма Сторм Инженеринг АД има удоволствието да Ви информира, че продължава с предизвикателствата, сред които са зачестилите в последно време заявки за транспортни системи и техника.

     


Инсталации за ледена вода, февруари 2017 г.

     Фирма Сторм Инженеринг АД произвежда инсталации за ледена вода от акумулаторен тип с различен капацитет и размери: от 45 000 до 2 240 000 Kcal със съдове с вместимост от 1 400 л до 61 000 л.

     


Машина за миене на лагерни гривни, Януари 2017 г.

     Сторм Инженеринг АД има удоволствието да Ви запознае с новата си разработка - машина за измиване и подсушаване на лагерни гривни, изработена от неръждаема стомана AISI 304.

     


Комбинирана резачка, ноември 2016 г.

     Сторм Инженеринг АД продължава да подкрепя своите клиенти като отговаря на техните нужди - представяме Ви комбинирана машина за рязане на кашкавал. Тя се състои от два режещи инструмента - първият е предназначен за изрязване на сърцевината на питата, а вторият - за разрязването й на парчета.

     


Почистване на черва, октомври 2016 г.

     Фирма Сторм Инженеринг Ви запознава с най-новата си разработка - устройство за почистване на черва, изработено от неръждаема стомана AISI 304.

     


Линия за Охлаждане на Субпродукти, юли 2016 г.

     Фирма Сторм специализира и в оборудването за птицекланици, като пусна в производство линия за охлаждане на субпродукти. Иновационната технология спомага за по-бърза и качествена подготовка на патешкия дроб за неговата последваща обработка и за запазване на неговия търговски вид. Благодарение на нейната ефективност се спестяват около 23 часа от досега познатите методи.

     


Участие на IFFA 2016, май 2016 г.

     Фирма Сторм участва на най-голямото изложение в света на месната индустрия - IFFA от 7-ми до 12-ти май във Франкфурт на Майн.

     Посетилите нашия щанд успяха да видят отблизо нашата гордост - универсалната машина за рязане и мискиране, както и хигиенна станция, машина за миене на касетки и повдигач-обръщач.

     
                
     

Платформи за Multihead Глави, март 2016 г.

 

     Фирма Сторм започна производство на платформи за multihead теглилки. Те се изработват изцяло от неръждаема стомана и по задание на клиента.
     


Рециклирани машини, март 2016 г.

 

     Фирма Сторм започна продажба на рециклирани употребявани автоклави, машини за затваряне на консерви и др.

     За повече информация посетете специалния раздел в нашия сайт, като кликнете тук.

     
     

Участие на Фуудтех, февруари 2016 г.

     Фирма Сторм участва в комбинираното изложение за хранително-вкусовата индустрия в Международния Панаир Пловдив, 24-28.02.2016 и беше удостоена с грамота от организаторите.

     Посетилите нашия щанд успяха да видят отблизо машина за миене на касетки, както и различни консумативи, които произвеждаме и предлагаме.

     
            
     
     
     

 

 

Видео