Архив НовиниУстройство за рязане на дроб, юли 2019 г.

     Разработка на устройство за рязане на дроб - с и без нагряване на резервоара.

     

Машина за миене на детайли, юни 2019 г.

     Машина за миене на детайли, форми и опаковки с диаметър на барабана 1500 мм и автоматично отваряне на капака.

     


Нов вид обръщащ механизъм, май 2018 г.

     Машина за измиване на касетки с обръщащ механизъм с изключително лека конструкция, който е подвижен, така че позволява работата на машината както с двама оператора, така и с един.

     


Машини за измиване на стативи, февруари 2018 г.

     Обзорът за изминалата 2017-та година показа, че процентът нови разработки на машини е най-голям при системите за измиване на стативи за опушване, печене и др.

     


Преса за топени сирена, декември 2017 г.

     Фирма "Сторм Инженеринг" АД представя на Вашето внимание своята нова разработка - преса за топени сирена. Със своето специално изпълнение тя служи за сепариране (отделяне) на млечни продукти от опаковките им.

     


Струг с ЦПУ управление, октомври 2017 г.

     С удоволствие Ви информираме, че фирма "Сторм Инженеринг" АД разшири спектъра на предлаганите услуги и сега вече можем да предложим изработка на детайли със струг с ЦПУ управление.

     


Миене на касетки с чаши, юли 2017 г.

     Фирма Сторм представя на Вашето внимание своята нова разработка - машина за измиване на касетки за кетъринг индустрията. Със своето специално изпълнение тя служи за измиване както на стандартни касетки, така и на касетки с чаши.

     


Зареждане на вакуум тумблери, юни 2017 г.

     Сторм продължава да се развива в насока повдигащи и обръщащи устройства. Представяме устройство за зареждане на вакуум тумблери със специално изпълнение улей.

     


Транспортьори, април 2017 г.

     Фирма Сторм Инженеринг АД има удоволствието да Ви информира, че продължава с предизвикателствата, сред които са зачестилите в последно време заявки за транспортни системи и техника.

     


Инсталации за ледена вода, февруари 2017 г.

     Фирма Сторм Инженеринг АД произвежда инсталации за ледена вода от акумулаторен тип с различен капацитет и размери: от 45 000 до 2 240 000 Kcal със съдове с вместимост от 1 400 л до 61 000 л.

     


Машина за миене на лагерни гривни, Януари 2017 г.

     Сторм Инженеринг АД има удоволствието да Ви запознае с новата си разработка - машина за измиване и подсушаване на лагерни гривни, изработена от неръждаема стомана AISI 304.

     


Комбинирана резачка, ноември 2016 г.

     Сторм Инженеринг АД продължава да подкрепя своите клиенти като отговаря на техните нужди - представяме Ви комбинирана машина за рязане на кашкавал. Тя се състои от два режещи инструмента - първият е предназначен за изрязване на сърцевината на питата, а вторият - за разрязването й на парчета.

     


Почистване на черва, октомври 2016 г.

     Фирма Сторм Инженеринг Ви запознава с най-новата си разработка - устройство за почистване на черва, изработено от неръждаема стомана AISI 304.

     


Линия за Охлаждане на Субпродукти, юли 2016 г.

     Фирма Сторм специализира и в оборудването за птицекланици, като пусна в производство линия за охлаждане на субпродукти. Иновационната технология спомага за по-бърза и качествена подготовка на патешкия дроб за неговата последваща обработка и за запазване на неговия търговски вид. Благодарение на нейната ефективност се спестяват около 23 часа от досега познатите методи.

     


Участие на IFFA 2016, май 2016 г.

     Фирма Сторм участва на най-голямото изложение в света на месната индустрия - IFFA от 7-ми до 12-ти май във Франкфурт на Майн.

     Посетилите нашия щанд успяха да видят отблизо нашата гордост - универсалната машина за рязане и мискиране, както и хигиенна станция, машина за миене на касетки и повдигач-обръщач.

     
                
     

Платформи за Multihead Глави, март 2016 г.

 

     Фирма Сторм започна производство на платформи за multihead теглилки. Те се изработват изцяло от неръждаема стомана и по задание на клиента.
     


Рециклирани машини, март 2016 г.

 

     Фирма Сторм започна продажба на рециклирани употребявани автоклави, машини за затваряне на консерви и др.

     За повече информация посетете специалния раздел в нашия сайт, като кликнете тук.

     
     

Участие на Фуудтех, февруари 2016 г.

     Фирма Сторм участва в комбинираното изложение за хранително-вкусовата индустрия в Международния Панаир Пловдив, 24-28.02.2016 и беше удостоена с грамота от организаторите.

     Посетилите нашия щанд успяха да видят отблизо машина за миене на касетки, както и различни консумативи, които произвеждаме и предлагаме.

     
            
     
     
     

 

 

Видео