Компактна Хигиенна Станция C Мивка И Устройство За Сушене На Ръце 10.4012.32


Станцията е предназначена за контрол на персоналната хигиена при влизане и излизане в и от работната зона.

Състои се от мивка, възможност за монтаж на устройство за сушене на ръце (опция), дезинфектор за ръце с въртяща бариера и четки за почистване на подметки. При влизане в работното помещение фотоклетка подава сигнала за завъртане на четките за почистване на подметките. Измиването на ръцете се контролира от две фотоклетки – контролиращи подаването на течен сапун и на вода. При монтаж на устройство за изсушаване на ръце, след измиването ръцете се изсушават и се подават към камерата на дезинфектора. Единствено след измиване на ръцете и тяхната дезинфекция в дезинфектора въртящата бариера се отключва на оборот. При излизане от работната зона втора фотоклетка отключва бариерата на оборот и включва четките за почистване на подметки.

За управление на станцията се използва програмируем контролер Siemens, който позволява разнообразни настройки в широк диапазон. При отпадане на захранването бариерата се върти свободно.

Станцията е ляво изпълнение, въртящата бариера се върти и в двете посоки. С цел намаляване дължината на станцията стъпалото на входа на машината е вградено, а изходът на водата е изнесен встрани от него.

Машината е изработена от неръждаема стомана 1.4301 (AISI 304) и съответства на директиви 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.


Технически данни:
Захранващо напрежение 400V/3Ph/50Hz
Управляващо напрежение    24 V DC
Инсталирана мощност 2,3 kW
Захранване с вода min 2 bar
Включване към канал
DN50
Време за преминаване ~12-14 s

Размери:
Дължина на корпуса (без стъпалата) 1400 mm
Пълна дължина 1800 mm
Дължина на четките 2х500 mm
Широчина 950 mm
Височина
1570 mm

 

Видео