Компактна Хигиенна Станция С Мивка И Почистване

На Подметки И/Или Ботуши 10.4033.03


Станцията е предназначена за контрол на персоналната хигиена при влизане и излизане от работната зона.

Състои се от безконтактна мивка, устройство за сушене на ръце (опция), дезинфектор за ръце с въртяща бариера, модул за почистване на подметки и модул за почистване на ботуши. Модулът за почистване на ботуши се състои от три вертикални четки, а този за подметки от две хоризонтални четки, всяка с отделен мотор-редуктор. Модулът за почистване на ботуши е автономен и може да бъде отделен от станцията.

При влизане или излизане от помещението допълнително странично стъпало позволява да се избере почистване на ботуши и подметки или само на подметки. Въртенето на четките за почистване на ботуши се контролира от капацитивен датчик, а на четките за почистване на подметки от фотоклетка (времето за въртене се регулира). Единствено след измиване на ръцете и тяхната дезинфекция в дезинфектора въртящата бариера се отключва на оборот. При излизане от работната зона втора фотоклетка отключва бариерата на оборот и включва четките за почистване на подметки.

За управление на станцията се използва програмируем контролер Siemens, който позволява разнообразни настройки в широк диапазон.

Машината е изработена от неръждаема стомана 1.4301 (AISI 304) и съответства на директиви 2006/42/ЕС и 2006/95/EC и USDA наредба.


Технически данни:
Захранващо напрежение 400V/3Ph/50Hz
Управляващо напрежение    24 V DC
Инсталирана мощност 3 kW
Захранване с вода min 2 bar
Включване към канал
DN50
Време за преминаване ~15 s

Размери:
Дължина на корпуса (без стъпалата) 1915 mm
Пълна дължина 2460 mm
Дължина на четките за подметки
2х700 mm
Височина на четките за ботуши
3х300 mm
Широчина на корпуса (без стъпалата) 1170mm
Пълна широчина 1485 mm
Височина
1640 mm

 

Видео